Meteen naar de content

Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden!

    Serveertips 's-Hertogenbosch City Gin

    « Bekijk alle serveertips

    Jij bent klaar om jouw 's-Hertogenbsoch City Gin te drinken. Wil je weten hoe je de ideale gin tonic maakt met deze Bossche gin? Hoe je hem helemaal afmaakt met een mooie garnering? Probeer ook eens de unieke cocktail tips die zich perfect laten bereiden met de 's-Hertogenbosch City Gin.

    (Zodra tot beschikking adviseren we Lobster Tonic, lobsters tonic is laag in suiker & zoetstoffen en haalt de gin qua smaak maximaal naar boven)

    Vind hieronder de tips voor zowel de Zoete Lieve Gerritje als de Bossche draak versie.

    700 ML - Zoete lieve Gerritje
    Gin Tonic Tips

    • 't Pantoffeltje & Bossche Buik: met als eigen ingredient toegevoegd peper & gember
    Tonic: Fever Tree Indian Tonic Water

    Garnering: Verse limoen, gember & met jeneverbes

    • Bossche Locals: met als eigen ingredient toegevoegd lavendel

    Tonic: Fever Tree Raspberry & rhubarb tonic water

    Garnering: Lavendel siroop met on top wat viooltjes

    • Wijndivas: met als eigen ingrediënt toegevoegd rozen

    Tonic: Fever Tree mediterranen tonic

    Garnering: verse sinaasappel & rozenblad

    Cocktail tips:

    • Wijndivas: The christams spirtz

    Mixers: 20 ml Bossche Gin met een beetje 10 ml limoncello en vol het glas op met prosecco. Prosecco tip van Wijndivas: Mass bianchet prosecco spumante valdobbiadene docg Rive di colbertaldo"

    Garnering: Rozenblaadjes on top

    • City Gin:  Cocktail Elderflower Gin Fizz            

    Mixers: 55ml Bossche gin, 30ml Elderflower liquor, 30ml Lemon juice, Prosecco

    Garnering; Ijsblokjes, limoen stukjes

     

    500 ML - Bossche Draak "favorieten samengesteld door de stadsbewoners"

    Gin Tonic
    Tonic: Indian Tonic Fever Tree of Lobster Tonic Water
    Garnering: Verse sinaasappel & roze peper of verse citroen & jeneverbes

    Cocktail Bossche Mule
    Mixers: Bossche gin, Vodka, Ginger beer
    Garnering; Ijsblokjes, limoen, munt en wanneer in huis een druppeltje Angostura