Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is één van de speerpunten van City Gin. We zijn er voor en door de stad én natuurlijk is de natuur daar een groot onderdeel van. We dragen graag zoveel mogelijk ons steentje bij om te kunnen blijven genieten van al het moois dat onze natuur en omgeving te bieden heeft. Om zo samen met jullie er voor de stad van nu te zijn, maar ook de stad van de toekomst.

  Duurzaamheid in een fles
  Met o.a. een volledig recyclebare fles proberen wij onze bijdrage op duurzaamheidsvlak te leveren. Zo ziet onze luxe fles er uit.

  Vanaf medio 2023 is ook het laatste stukje van onze fles duurzaam: we maken dan gebruik van een (graveerde) kurken dop. Al onze kartonnen verpakkingen zijn met het keurmerk FSC (Forest Stewardship Council) Wat is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het stelt strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer.

   

  City Gin duurzaamheid

  We zijn trots te dat we één van de weinige merken in deze sector zijn met zo’n mooie, duurzame producten met natuurlijke ingrediënten. 

   

  Hét relatiegeschenk, kerstpakket of eigen label gin

  City Gin is gemaakt voor en door ondernemers. Onze unieke, premium zachte gins zijn dan ook ideaal als relatiegeschenk, jubileumkado, cadeaupakket, kerstpakket of te personaliseren als eigen, whitelabel gin voor jouw onderneming of horeca-zaak. Ook thee als alcoholvrij alternatief is mogelijk.

  Wil jij meteen kijken hoe jullie eigen bedrijfsgin of relatiegeschenk er uit kan zien? Start onze configurator. Geen geduld? Mail ons (je bedrijfsnaam en aantal) en je ontvangt binnen 24 uur een mockup met jullie fles en offerte.

  Zij maakten al hun eigen whitelabel gin

  Zakelijke mogelijkheden City Gin

  Personaliseren

  Personaliseer het etiket met jouw logo, naam en eigen bericht, de kaart met jouw eigen verhaal, de glazen of de verpakking en laat ons creatieve team een unieke serveertip voor jouw onderneming bedenken. Kies jouw bijpassende botanical tube erbij. All the way? Graveer de dop met je eigen logo.

  Kies jouw eigen smaak gin?

  Gin probleem! Jij schenkt graag jullie eigen gin met een eigen smaak en verhaal. Ons ruime palet aan premium extra zachte gins wordt uitstekend ontvangen om puur of als gin tonic te drinken. Ideaal als mixer in cocktails en verrassend voor in de keuken! Wij maakten al gins voor gerenommeerde horeca-zaken, jubilea en natuurlijk steden.

  Unieke gin glazen

  Maak jouw gin compleet met gepersonaliseerde gin glazen. Graveren met jouw logo, of een unieke sticker bedrukking. We hebben verschillende modellen gin-glazen.

  Jouw gin in 3 stappen

  We denken graag met je mee en vinden niet snel iets te gek. Gepersonaliseerde doppen, etiketten met goudfolie, een eigen samenstelling gin botanicals. Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

  Stel je eigen whitelabel City Gin samen in drie stappen:

  1. Kies je hoeveelheid
  Kies een hoeveelheid 100 ML / 250 ML / 500 ML.

  2. Personaliseer de fles
  Graveer de dop, maak een persoonlijke boodschap (met video), kies je kleuren en bedrijfsnaam, voeg een mooie quote toe én kies het logo voor op de zegel.

  3. Maak het pakket compleet
  Voeg tonic, gin botanicals, gegraveerde glazen, persoonlijke cocktailkaarten met serveertips, stickers en de juiste verpakking toe.

  Benieuwd wat er voor jullie allemaal mogelijk is en hoe het er uit zou komen te zien? Neem contact op of informeer naar de prijzen.