Meteen naar de content

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf 50 €

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is één van de speerpunten van City Gin. We zijn er voor en door de stad én natuurlijk is de natuur daar een groot onderdeel van. We dragen graag zoveel mogelijk ons steentje bij om te kunnen blijven genieten van al het moois dat onze natuur en omgeving te bieden heeft. Om zo samen met jullie er voor de stad van nu te zijn, maar ook de stad van de toekomst.

  Duurzaamheid in een fles
  Met o.a. een volledig recyclebare fles proberen wij onze bijdrage op duurzaamheidsvlak te leveren. Zo ziet onze luxe fles er uit.

  Vanaf medio 2023 is ook het laatste stukje van onze fles duurzaam: we maken dan gebruik van een (graveerde) kurken dop. Al onze kartonnen verpakkingen zijn met het keurmerk FSC (Forest Stewardship Council) Wat is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het stelt strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer.

   

  City Gin duurzaamheid

  We zijn trots te dat we één van de weinige merken in deze sector zijn met zo’n mooie, duurzame producten met natuurlijke ingrediënten.