Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Het merk City Gin

  City Gin ontwikkelt premium extra zachte natuurlijke stads gins met duurzame materialen. Bij iedere stad worden minimaal 100 bewoners betrokken. Samen bepalen zij het icoon, de ingrediënten, de kleur en het verhaal van de stad in dialect.

  Zo ontstaat er iedere keer een unieke vertaling van de stad naar een gin, thee of bier. Wanneer dit goed gaat, doen we daar een schepje bovenop en werken we met 6 lokale ondernemers, waarbij iedere ondernemer een eigen ingrediënt toevoegt aan de gin. Zo zetten we samen de schouders onder lokaal ondernemerschap!

  Het productieproces
  Door onze nieuwe manier van distilleren en het werken met natuurlijke ingrediënten zijn de gins enorm zacht van smaak. Door deze zachtheid vormt het een betere balans voor cocktails, wordt die veelal ook puur gedronken en kan je ermee koken! Ook werken we met slechts 6 botanicals per gin, dit omdat het menselijk brein niet meer smaken tegelijkertijd kan verwerken. Omdat ieder ingrediënt een uniek verhaal kent en dus herkenbaar zou moeten zijn, gebruiken wij nooit meer dan 6 ingrediënten. Ook dit zorgt er voor dat het toegankelijker is om het mixen en matchen van onze gins!

  Onze focus
  • Smaak innovatie
  • Lifestyle product
  • Duurzaam, lokaal en sociaal ondernemen
  • Creativiteit & innovatie
  • Uniek en ludiek in de markt te vinden zijn
  • City marketing, jouw stad is onze focus!
  Nieuwe producten
  • City Beer: onze Amsterdam Gin-Blond gemaakt samen met de sociale brouwerij de 7 Deugden is een enorm succes. Bijzonder van smaak, qua look en feel top voor ieder huis en leuk om te geven. 
  • City Tea: ons alcoholvrije alternatief. Zowel gin als thee word gemaakt van gedroogde ingrediënten. Dit gaf ons de kans om samen met een top thee sommelier de ingrediënten van de gin vrijwel direct met een mooie basis van thee te vertalen naar een ware smaaksensatie op thee gebied. Het mooie hiervan is dat het verhaal van de stad hierin doorgezet kan worden.
  • Gin Bonbons: samen met Patisserie Peter Lemmens hebben we de heerlijkste gin bonbons ontwikkeld. Momenteel zijn er twee soorten. Waarbij in de ene soort met melk chocolade, gin, de elementen van citroen en sinaasappel naar boven komen. De tweede soort is met witte chocolade, gin en hier komen de tonen van appel en vijgen mooi naar boven. Wat ons betreft een must try voor alle chocolade en gin liefhebbers!
  • Taste your identity, voor de zakelijke markt is het mogelijk om een van onze gins, bieren of theeën te whitelabelen.
  Kortom het lekkerste en leukste echt lokale cadeau!
  We hebben nu in totaal 15 verschillende City Gin's: Den Bosch, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Bergen op Zoom, Oisterwijk, Delft, Eindhoven, Den Haag, Haarlem, Kaapstad, Curacao - Willemstad, Nijmegen.

  Hét relatiegeschenk, kerstpakket of eigen label gin

  City Gin is gemaakt voor en door ondernemers. Onze unieke, premium zachte gins zijn dan ook ideaal als relatiegeschenk, jubileumkado, cadeaupakket, kerstpakket of te personaliseren als eigen, whitelabel gin voor jouw onderneming of horeca-zaak. Ook thee als alcoholvrij alternatief is mogelijk.

  Wil jij meteen kijken hoe jullie eigen bedrijfsgin of relatiegeschenk er uit kan zien? Start onze configurator. Geen geduld? Mail ons (je bedrijfsnaam en aantal) en je ontvangt binnen 24 uur een mockup met jullie fles en offerte.

  Zij maakten al hun eigen whitelabel gin

  Zakelijke mogelijkheden City Gin

  Personaliseren

  Personaliseer het etiket met jouw logo, naam en eigen bericht, de kaart met jouw eigen verhaal, de glazen of de verpakking en laat ons creatieve team een unieke serveertip voor jouw onderneming bedenken. Kies jouw bijpassende botanical tube erbij. All the way? Graveer de dop met je eigen logo.

  Kies jouw eigen smaak gin?

  Gin probleem! Jij schenkt graag jullie eigen gin met een eigen smaak en verhaal. Ons ruime palet aan premium extra zachte gins wordt uitstekend ontvangen om puur of als gin tonic te drinken. Ideaal als mixer in cocktails en verrassend voor in de keuken! Wij maakten al gins voor gerenommeerde horeca-zaken, jubilea en natuurlijk steden.

  Unieke gin glazen

  Maak jouw gin compleet met gepersonaliseerde gin glazen. Graveren met jouw logo, of een unieke sticker bedrukking. We hebben verschillende modellen gin-glazen.

  Jouw gin in 3 stappen

  We denken graag met je mee en vinden niet snel iets te gek. Gepersonaliseerde doppen, etiketten met goudfolie, een eigen samenstelling gin botanicals. Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

  Stel je eigen whitelabel City Gin samen in drie stappen:

  1. Kies je hoeveelheid
  Kies een hoeveelheid 100 ML / 250 ML / 500 ML.

  2. Personaliseer de fles
  Graveer de dop, maak een persoonlijke boodschap (met video), kies je kleuren en bedrijfsnaam, voeg een mooie quote toe én kies het logo voor op de zegel.

  3. Maak het pakket compleet
  Voeg tonic, gin botanicals, gegraveerde glazen, persoonlijke cocktailkaarten met serveertips, stickers en de juiste verpakking toe.

  Benieuwd wat er voor jullie allemaal mogelijk is en hoe het er uit zou komen te zien? Neem contact op of informeer naar de prijzen.