More City Gin
City Gin ontwikkelt premium extra zachte natuurlijke stads gins met duurzame materialen. Bij iedere stad worden minimaal 100 bewoners betrokken. Samen bepalen zij het icoon, de ingrediënten, de kleur en het verhaal van de stad in dialect.
Zo ontstaat er iedere keer een unieke vertaling van de stad naar een gin, thee of bier. Wanneer dit goed gaat, doen we daar een schepje bovenop en werken we met 6 lokale ondernemers, waarbij iedere ondernemer een eigen ingrediënt toevoegt aan de gin. Zo zetten we samen de schouders onder lokaal ondernemerschap!
Onze focus
Smaak innovatie
Wij hechten veel waarden aan het blijven innoveren van onze producten. Zo zijn we altijd bezig met het onderzoeken van nieuwe steden om toe te voegen aan onze collectie.
Lifestyle
Buiten dat onze gins heerlijk smaken, besteden we ook veel aandacht aan de look & feel van het product.
Duurzaamheid
We dragen graag zoveel mogelijk ons steentje bij om te kunnen blijven genieten van al het moois dat onze natuur en omgeving te bieden heeft. Met een volledig recyclebare fles leveren wij onze bijdrage op duurzaamheid.
Serveertips Kerst Gin
Jij bent klaar om jouw Kerst City Gin te drinken. Wil je weten hoe je de ideale gin tonic maakt met deze Kerst gin? Hoe je hem helemaal afmaakt met een mooie garnering?
Kerstmenu City Gin
Amuse: Oester met schuim van watermeloen en Citygin Recept schuim:
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
|
|
Voorgerecht: Gerookte zalm, currycreme, CityGin vinaigrette Per persoon:
50 gram gerookte zalmrug filet in plakjes
Currycrème
Ingrediënten:
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Serveren:
Serveer dit gerecht met gepofte wilde rijst, gerookte zalmrug en verse kruiden. Om de wilde rijst te poffen, frituur je het in olie van 200 graden Celsius. |
|
Hoofdgerecht: Gebakken tarbot, artisjok, parmezaanse kaas en beurre blanc met CityGin
Ingrediënten per persoon:
Verder:
Bereiding:
Beurre blanc met CityGin
Ingrediënten:
Bereiding:
|
|
Dessert: Mango mousse met mango compote, gecarameliseerde rijst en schuim van kokos en CityGin
Voor de mangomousse:
Ingrediënten:
Bereiding:
Voor de mango compote:
Ingrediënten:
Bereiding:
Voor het schuim:
Ingrediënten:
Bereiding:
Voor de gecarameliseerde rijst:
Ingrediënten:
Bereiding:
|
Heerlijke kerst cocktails:
1. Merry Mule
Vul het hobstar glas met ijs, voeg hieraan toe 50 ML gin. Snij 2 schijfjes gember en limoen en voeg deze toe aan het glas. Vul het glas af met 200 ML ginger ale of ginger beer. En voeg ter garnering een takje munt toe voor het ultieme feestelijke glas.
Benodigdheden: 50 ML gin, 200 ML ginger ale / ginger beer, munt, gember, limoen.
Tip: voor de liefhebbers angostura bitters toevoegen.
2. Gin & Tonic Tree
Vul het ballon glas met ijs, voeg hieraan toe 50 ML gin. Snij 2 schijfjes sinaasappel of voeg granaat appel toe aan het glas. Vul het glas af met 200 ML tonic. En voeg ter garnering een takje tijm of rozemarijn toe voor het ultieme feestelijke glas.
Benodigdheden: 50 ML gin, 200 ML tonic, tijm/sinaasappel of granaatappel / rozemarijn.
3. Sgroppino snow & rudolf
Gebruik een blender of een kom. Voeg hier het vanille roomijs en de citroen sorbet aan toe. Vervolgens de prosecco, limoncello en gin, blend dit gezamenlijk tot een geheel. Serveer het in een champagne glas ter dessert of als spoon.
Benodigdheden premium: Gin, prosecco, limoncello, vanille roomijs en citroen sorbet, verse limoensap.
Benodigdheden luxe: Gin, prosecco, vanille roomijs en citroen sorbet.
Extra Rudolf: voor de zoette liefhebber kan er aardbeien siroop worden toegevoegd.
Recept 10 personen:
- 1 liter vanille roomijs
- 400 ML citroen sorbet
- 0.5 Fles prosecco 75 cl
- 75 ml limoncello
- 50 ml gin
- sap van een verse limoen
Deel en ontvang 15% korting!
Deel dit product eenvoudig op een van de volgende sociale netwerken en ontvang 15% korting!