Meteen naar de content

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf 50 €

  Nagerecht met gin: Panna cotta met gin

  Life is Short, eat dessert first. 

  Heb je gin inspiratie voor het kerstdessert? Dan is deze heerlijke panna cotta met gin echt iets voor jou! Gemakkelijk om te maken, en ook nog eens superlekker. Haal de Italiaanse sferen in huis met dit mooie nagerecht. Panna cotta betekent letterlijk gewoon gekookte room. Panna cotta’s heb je in allerlei smaken en varianten; wij zijn fan van de frisse, zoetere variant met onze Maastricht Gin! Een tip van Evie Kookt: garneer de panna cotta met frambozen, extra lekker en ziet er super feestelijk uit. De framboos adviseren we ook in de garnering van onze Maastricht Gin en vind je eventueel ook in onze gin botanicals.

  Tip: combineer met onze Maastricht Gin
  Zoals we al zeiden houden wij op z’n tijd wel van een frisse & zoete combo! Daarom gaan we bij deze panna cotta voor de Maastrichtse Gin. Maastricht Gin haalt de frisheid daarboven door de ingrediënten van; appel, sinaasappel en citroen. De zachtheid van de slagroom van de panna cotta bouwt mooi op met de vijgen van de gin. 

  Benieuwd naar dit nagerecht?
  Vindt alle details over dit
  nagerecht
  bij Evie Kookt.

  Merry Christmas!

  Vond je dit gerecht lekker? Heeft iedereen genoten aan de kersttafel? Deel jouw City Gin moment op Instagram of Facebook met de hashtag #CITYGIN, en wie weet wordt jouw City Gin moment binnenkort wel gedeeld.

  Wil jij ons hele kerstmenu lezen met de lekkerste gin-gerechten?
  🍽️  Klik hier voor het hele kerstmenu  © Foto panna cotta - Evie Kookt

  Nagerecht met gin: Panna cotta met gin