Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

    Artikel is toegevoegd

    Krijg 20% korting!arrow_drop_up

    Hoofdgerecht met gin: Zalm gemarineerd in Gin-Tonic

    • person Eve Maessen
    • calendar_today
    • comment {0 reacties
    Hoofdgerecht met gin: Zalm gemarineerd in Gin-Tonic

    The secret ingredient is always gin

    Wil je groots uitpakken en geen standaard gerecht serveren deze kerst? Dat kan, met deze zalm! Deze zalm wordt namelijk gemarineerd in Gin-Tonic. Dit zorgt voor een verrassende maar ultieme smaakbeleving.  

    Gin-Tonic en zalm?

    Naast dat gin een goede match is met tonic, zijn gin en vis ook een ontzettend goede combinatie! Dus mocht je het menu voor het kerstdiner nog niet compleet hebben, dan is de combinatie van zalm en gin wellicht de tip voor dit jaar! Deze combinatie zal een absolute verrassing zijn voor je gasten! 


    Tip: combineer dit hoofdgerecht met onze
    Bergen op Zoom Gin
    Gemarineerde zalm met Bergen op Zoom Gin it is! De gin geeft een extra bite door de timut peper en zwarte peper. Verrassend balanceert die terug met de zeewier vanuit de gin, een echte toevoeging aan de zalm. Voor de frisheid komt de appel & citroen mooi naar boven.

    Benieuwd naar dit gin recept?
    Vindt alle details over dit hoofdgerecht met gin bij Foodies Magazine. 

    Let’s make it a december to remember! 
    Vond je dit hoofdgerecht met gin lekker? Deel jouw City Gin moment op Instagram of Facebook met de hashtag #CITYGIN en wie weet wordt jouw City Gin moment binnen kort wel gedeeld.

    Wil jij ons hele kerstmenu lezen met de lekkerste Gin-gerechten?
    🍽️  Klik hier voor het hele kerstmenu