Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Hoofdgerecht met gin: Hert met gin

  • person Eve Maessen
  • calendar_today
  • comment {0 reacties
  Hoofdgerecht met gin: Hert met gin

  Have a Lovely Christmas

  Ben je op zoek naar een verrassend en ambachtelijk hoofdgerecht deze feestdagen? Dan is dit hoofdgerecht hert met gin wellicht iets voor jou! Door deze twee elementen te combineren verras je je familie deze kerst extra aan de kersttafel!

  Hert is echt een traditioneel gerecht dat tijdens de feestdagen geserveerd wordt. Wij vinden dat het tijd is om het gerecht op een originele manier te upgraden. Natuurlijk doen wij dat door er gin aan toe te voegen! De Kruidige Rotterdam Gin tilt het gerecht naar een hoger niveau.

  Tip: combineer dit hoofdgerecht met onze Rotterdam Gin

  Dit winterse gerecht gaat heel goed samen met onze Rotterdam Gin. De ingrediënten van Rotterdam Gin zoals kaneel, kruidnagel en kardemom gaan heerlijk samen met dit wildgerecht. Voor de frisse bite komen de kardemom en sinaasappel mooi naar boven bij dit gerecht. Zin in een echt winterse combinatie? Dan is dit gerecht iets voor jou!

  Benieuwd naar dit gin recept?
  Vindt alle details over dit hoofdgerecht bij Beef & Steak.   

  Happy holidays!
  Vond je dit gerecht lekker? Heeft iedereen genoten aan tafel? Deel jouw City Gin moment op Instagram of Facebook met de hashtag #CITYGIN en wie weet wordt jouw City Gin moment binnen kort wel gedeeld.

  Wil jij ons hele kerstmenu lezen met de lekkerste Gin-gerechten?
  🍽️  Klik hier voor het hele kerstmenu