Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Gin cocktail recept: Scroppino

  • person Eve Maessen
  • calendar_today
  • comment {0 reacties
  Gin cocktail recept: Scroppino

  It’s beGINning a look a lot like Christmas

  Wil je punten scoren bij je familie of vrienden? Verras ze met de overheerlijke Scroppino. Deze Scroppino is er niet zomaar een, want hij bevat een geheim ingrediënt; GIN! Heerlijk om te serveren als aperitief om de avond feestelijk te beginnen of gewoon als frisse cocktail on the side. 

  Sgroppino of scroppino?
  Is het sgroppino of scroppino? Kan ik scroppino als aperitief, tussengerecht of nagerecht serveren? Dat zijn veelgestelde vragen! Sgroppino is de Italiaanse schrijfwijze en scroppino is de Nederlandse schrijfwijze. Hoe dan ook, dit lekkere frisse drankje kun je wat ons betreft op ieder moment serveren. Wij zelf zijn drinken het graag als aperitief, in de gin-variant.

  Tip: combineer deze cocktail met onze Oisterwijk Gin
  Oisterwijk Gin kent haar frisse bite van de citroen, die zich perfect combineert met de sorbet. De tonen van lavendel laten een bloemige toon achter die worden verzacht door het roomijs. De bosachtige ingrediënten geven een mooie extra stevige, maar toch subtiele smaak aan deze serve. Scroppino met Oisterwijk Gin it is! 

  Benieuwd naar dit gin recept? Vindt alle details over dit aperitief met gin op de pagina met Serveertips voor Oisterwijk Gin.

  Merry Everything and a Happy Always!
  Vond je dit een lekker gin cocktail recept? Deel jouw City Gin moment op Instagram of Facebook met de hashtag #CITYGIN en wie weet wordt jouw City Gin moment binnen kort wel gedeeld.

  Wil jij ons hele kerstmenu lezen met de lekkerste gin-gerechten?
  🍽️  Klik hier voor het hele kerstmenu