Meteen naar de content

Op werkdagen voor 16.00 besteld, vandaag verzonden!

    City Gin Gevulde tomaat

    Gevulde tomaat met Spicygreen & City Gin, weer een verrassend lekker recept daarnaast ook nog eens leuk om te maken!

    Een recept i.s.m. The Rub Club

    Type gerecht:
    Lunch

    Benodigdheden: 
    Je favoriete bbq met setup indirect grillen.
    Je favoriete houtskool.
    Kernthermometer.

    Bereidingstijd:
    Lastig in te schatten, de een is sneller dan de ander….Trek hier gewoon lekker een uurtje of 2 voor uit (dit is incl. baktijd) doe het vooral lekker op je gemak!  

    Boodschappenlijst: (voor vier personen)
    4 grote tomaten
    200 gram gehakt (half om half hebben wij gebruikt)
    Scheut City Gin Proost Papa
    1 el paneermeel
    2 el Spicygreen 06

    Aan de slag!

    1. Steek de bbq aan met de setup indirecte hitte 180 graden.
    2. Snijd de bovenkant van de tomaten af en houd deze apart.
    3. Hol nu de tomaten voorzichtig uit met een lepel .
    4. Meng de spicygreen 06, paneermeel en CityGin met het gehakt.
    5. Vul de tomaten met het gehakt, en zet de bovenkanten er weer op. (je kan deze eventueel nog even vastprikken met een cocktailprikker).
    6. Plaats de tomaten op het grillrooster voor ongeveer een half uur, bij een kerntemperatuur van 62 zijn de klaar. Serveer met een stuk geroosterd brood. Enjoy!
    7. Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze socialmedia kanalen! 

    Variatietip:
    Gebruik ipv de Spicygreen 06 de Goosebumps 03 voor dit gerecht!

    Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.

     

     

     

    City Gin Gevulde tomaat