Gevulde tomaat met Spicygreen & City Gin, weer een verrassend lekker recept daarnaast ook nog eens leuk om te maken!
Een recept i.s.m. The Rub Club
Type gerecht:
Lunch
Benodigdheden:
Je favoriete bbq met setup indirect grillen.
Je favoriete houtskool.
Kernthermometer.
Bereidingstijd:
Lastig in te schatten, de een is sneller dan de ander….Trek hier gewoon lekker een uurtje of 2 voor uit (dit is incl. baktijd) doe het vooral lekker op je gemak!
Boodschappenlijst: (voor vier personen)
4 grote tomaten
200 gram gehakt (half om half hebben wij gebruikt)
Scheut City Gin Proost Papa
1 el paneermeel
2 el Spicygreen 06
Aan de slag!
- Steek de bbq aan met de setup indirecte hitte 180 graden.
- Snijd de bovenkant van de tomaten af en houd deze apart.
- Hol nu de tomaten voorzichtig uit met een lepel .
- Meng de spicygreen 06, paneermeel en CityGin met het gehakt.
- Vul de tomaten met het gehakt, en zet de bovenkanten er weer op. (je kan deze eventueel nog even vastprikken met een cocktailprikker).
- Plaats de tomaten op het grillrooster voor ongeveer een half uur, bij een kerntemperatuur van 62 zijn de klaar. Serveer met een stuk geroosterd brood. Enjoy!
- Wij en de rest van TRC zijn erg benieuwd naar het resultaat van jouw creatie, post het op onze socialmedia kanalen!
Variatietip:
Gebruik ipv de Spicygreen 06 de Goosebumps 03 voor dit gerecht!
Dit recept is onder voorbehoud, bereidingstijden kunnen afwijken door gebruik van andere apparatuur of gekozen ingrediënten.